Når du er andelshaver eller medejer af den ejendom, du bor i

Som medejer eller andelshaver af en ejendom er du en del af et fælleskab. Et socialt og økonomisk fælleskab, der gemmer på en masse jura.

Advokater med Ejendomsadministration giver din forening direkte adgang til erfarne advokater, der kan se problemerne, før de opstår, og som kan rådgive din forening om jura, drift og økonomi.

Advokaten hjælper med at vurdere konsekvenserne af bestyrelsen og generalforsamlingens forslag og kan formulere kompromiser og inspirere til helt nye løsninger. Kort sagt være kompetent sparring for både bestyrelsen og generalforsamlingen.

Eksempel:

I en andelsforening er en gruppe beboere enige om at stå for trappevasken i deres opgang. De vil gerne spare udgiften til trappevask og slippe lidt billigere i fællesudgifter. Umiddelbart kunne det lyde som et godt og kreativt forslag, men den erfarne advokat ved, at forslaget vil kunne give anledning til en hel del bøvl, herunder diskussion om kvaliteten af rengøringen. Men forslaget kræver en ændring af vedtægterne, fordi der skal opstilles en ny fordeling af fællesudgifter. Og når der kommer en ny beboer, der ikke kan eller vil vaske trapper, vil det være vanskeligt at finde en effektiv, lovlig sanktion heroverfor.

Dirigent på generalforsamlinger

På generalforsamlingen giver en Advokat med Ejendomsadministration sikkerhed for, at generalforsamlingen forløber efter reglerne. Er der forslag til vedtægtsændringer, bliver forslaget formuleret juridisk korrekt, og det samme gælder beslutningsprocessen.

Medlemmer af Advokater med Ejendomsadministration er højt specialiserede fagfolk med erfaring i netop de forhold, som opstår, både når man er andelshaver eller medejer af den ejendom, man bor i.

Advokater med Ejendomsadministration rådgiver andelsbolig- og ejerforeninger om bl.a.:

  • Andelsbolig- og ejerforeningsret
  • Leje- og erhvervslejeret
  • Vedtægtsændringer
  • Byggesager
  • Eksklusion af andelsbolig- og ejerforeninger

ARTIKEL

Advokater med Ejendomsadministration sætter skub i debatten

”Andels- og ejerforeningerne bør gå derhen, hvor de får den bedste juridiske rådgivning, gennemskuelige priser og sikkerhed for erstatning, hvis noget går galt”, siger Nicholas Wantzin, formand

Læs mere..

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig orienteret.

* Læs MailChimps Privatpolitik her

Aarhus C
Bredebro
Brønshøj
Frederiksberg
Frederikssund
Havdrup
Holte
København K
København N
København NV
København Ø
København S
København V
Odense M
Rødovre
Søborg
Vanløse