Få et svar og en løsning i en fart

Kompetent administration er også hurtig og effektiv administration. Sagen sendes ikke over i en anden afdeling eller til eksterne advokater – nej, den løses af det team og den advokat, som er tilknyttet din ejendom.

Det er faktisk ganske enkelt. Advokaten har et indgående kendskab til din ejendom, kender foreningen og beboerne, og er altid tæt på, når der er brug for rådgivning.

Hos et medlem af Advokater med Ejendomsadministration får du direkte specialistadgang – også til advokaten. Der er faktisk temmelig meget jura i at bo i en ejendom.

Et lejeforhold kan byde på konflikter mellem lejer og udlejer om størrelsen af huslejen, om varsling af lejestigninger, om opsigelse af lejemålet og meget andet.

I ejerforeninger er det helt almindeligt at en beboer klager over nabostøj. Her gælder det om at reagere hurtigt og tage konflikten i opløbet – fremfor at tingene går i hårdknude og måske ender med en retssag mellem naboer.

Den direkte adgang til advokaten betyder færre omkostninger, fordi konflikterne ofte kan løses, inden de bliver til rigtige sager. Og hvis en sag udvikler sig, så er det jo rart at have en advokat ved hånden, der kan udtage stævning, og som ikke først skal sætte sig ind i sagerne.

Advokater med Ejendomsadministration har også specialistviden, når en ejendom skal renoveres eller ombygges. Her rådgiver advokaten om bl.a. entreprisekontrakter, garantier og tegning af relevante forsikringer. Advokaten følger byggeriet og kan gribe ind, hvis der opstår tvister under byggeriet, lige fra start til det endelige byggeregnskab foreligger og garantier frigives.


ARTIKEL

Advokater med Ejendomsadministration sætter skub i debatten

”Andels- og ejerforeningerne bør gå derhen, hvor de får den bedste juridiske rådgivning, gennemskuelige priser og sikkerhed for erstatning, hvis noget går galt”, siger Nicholas Wantzin, formand

Læs mere..

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig orienteret.

* Læs MailChimps Privatpolitik her

Aarhus C
Bredebro
Brønshøj
Frederiksberg
Frederikssund
Havdrup
Holte
København K
København N
København NV
København Ø
København S
København V
Odense M
Rødovre
Søborg
Vanløse