Advokater_med_Ejendomsadministration

Advokater med Ejendomsadministration

– Dit juridiske netværk til specialister i ejendomsadministration.

Hos medlemmer af Advokater med Ejendomsadministration får fx ejer- og andelsboligforeninger personlig rådgivning med baggrund i mange års erfaring.

Vi har et stærkt fokus på dig og din situation, uanset om du kommer som beboer eller bestyrelse i en ejerforening, andelsboligforening eller udlejningsejendom.

Foreningens medlemmer består af advokater fra forskellige advokatvirksomheder, som alle besidder stor erfaring i alle de forhold, du kan komme ud for, når du bor i en ejendom sammen med mange andre beboere. At være både medejer og beboer på en og samme tid kan til tider give nogle udfordringer, som ofte kræver meget mere end blot administration.

Du er altid velkommen til at kontakte vore medlemmer, som vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning og et tilbud på de behov, som kendetegner den ejendom, du bor i.

Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration blev stiftet i 2006.

 

 


ARTIKEL

Advokater med Ejendomsadministration sætter skub i debatten

”Andels- og ejerforeningerne bør gå derhen, hvor de får den bedste juridiske rådgivning, gennemskuelige priser og sikkerhed for erstatning, hvis noget går galt”, siger Nicholas Wantzin, formand

Læs mere..

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig orienteret.

* Læs MailChimps Privatpolitik her

Aarhus C
Bredebro
Brønshøj
Frederiksberg
Frederikssund
Havdrup
Holte
København K
København N
København NV
København Ø
København S
København V
Odense M
Rødovre
Søborg
Vanløse