Advokater_med_Ejendomsadministration

Find en advokat med speciale i ejendomsadministration

Advokater med Ejendomsadministration hjælper ejerforeninger, andelsboligforeninger og udlejere med administration og juridisk rådgivning.

Advokater med Ejendomsadministration skræddersyr ydelserne i forhold til behovet i den enkelte forening. Her er ingen kasser, kunden skal presses ned i. Hvis du vælger en advokat med speciale i ejendomsadministration har du – ud over håndtering af den daglige administration – også altid den juridiske ekspertise ved hånden, når behovet opstår fx ved tvister med beboere, ønske om vedtægtsændringer, kontraktindgåelse med håndværkere og meget andet. Ved større byggearbejder kan advokaten fx gennemgå kontrakter og, hvis betingelserne ikke bliver opfyldt håndtere eventuelle tvister og voldgiftssager.

Advokaten er således med hele vejen og kender både ejendommen og ejerne, og har ingen anden interesse end at sikre, at der kun købes og leveres de ydelser der er behov for såvel juridisk, regnskabsmæssigt som byggeteknisk.

Vælg en advokat – bestil en gratis samtale


KONTAKT OS!

Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration

Vesterbrogade 32
1620 København V
Tlf: 33 43 70 00
E-mail: info@advoadm.dk

Jacob Bjørnsholm Madsen

Bjørnsholm Advokater ApS
Bredgade 25 F
1260 København K
Tlf: 33 31 10 02
Bestil gratis samtale

  

Emina Imamovic

Skovgaard Alsig Advokater
Overgaden Neden Vandet 9 A 3 th
1414 København K
Tlf: 3313 1130
Bestil gratis samtale

  

Thomas Hvas Valentin

ØENS Advokatfirma A/S
Lergravsvej 59
2300 København S
Tlf: 32 46 46 46
Bestil gratis samtale

  

Kim Wrisberg Sang Hansen

Sangea Advokatanpartsselskab
Grydeåsen 6
2765 Smørum
Tlf: 31230022
Bestil gratis samtale

  

Anne Schack Petersen

Advokatfirmaet Lunøe & Schack Petersen
Ny Adelgade 5 1
1104 København K
Tlf: 70 20 80 31
Bestil gratis samtale

  

Advokatfirmaet er solidt specialiseret i fast ejendom og administrerer andelsboligforeninger, ejerforeninger, udlejningsejendomme mv. Vi bistår i alle retsområder i tilknytning hertil. Advokatfirmaet har erfaring med stiftelse af andelsboligforeninger og bistår som et særligt område også med omdannelse af andelsboliger til ejerboliger i de tilfælde, hvor det kan lade sig gøre.

Bent-Ove Feldung

Advokatfirmaet Collin I/S Homann
Amagertorv 11
1160 København K
Tlf: 33 15 01 02
Bestil gratis samtale

  

Som advokat tilbyder jeg rådgivning indenfor områderne kommerciel- samt alle aspekter af international og national selskabsret, samt M&A. Desuden rådgiver jeg om alle aspekter i forbindelse ejerskab eller leasing af fast ejendom, inklusiv kontrakter mellem udlejere og lejere. Endelig rådgiver jeg om alle former for sager, der involverer dødsbo over hele verden, samt fonde.

Claus Clausen

Advokat Claus Clausen I/S
Frederiksholms Kanal 20
1220 København K
Tlf: 33 12 37 36
Bestil gratis samtale

  

DOMIBUS ejendomsadministration ejes af advokat Claus Clausen. DOMIBUS er en uafhængig virksomhed, som har administration af andelsbolig- og ejerforeninger som fokusområde. Vi har et finmasket netværk af arkitekter, ingeniører, forsikringsmæglere, håndværkere, advokater m.fl., der kan anbefales til særlige opgaver.

Thomas Marker

Advokatfirmaet Marker
Brolæggerstræde 6
1211 København K
Tlf: 33 11 00 70
Bestil gratis samtale

  

Indre by og fredede ejendomme har altid været en del af Advokatfirmaet Marker og SMEjendommes hovedområde. Vi administrerer mange fredede og bevaringsværdige bygninger i Middelalderbyen og er specialister i dette. Byggesager med Kulturstyrelsen har vi stor erfaring i og vi kender de bedste rådgivere og håndværkere til disse opgaver.

Per Bjørnsholm

Bjørnsholm Advokater ApS
Bredgade 25 F
1260 København K
Tlf: 33 31 10 02
Bestil gratis samtale

  

Per Bjørnsholm har mere end 20 års erfaring med fast ejendom. Han yder bestyrelsesrådgivning og er aktivt bestyrelsesmedlem i flere bestyrelser, herunder i børsnoteret virksomhed. BJØRNSHOLM A/S har 3.000 boliger i administration og bistår med renovering og udvikling. Senest nybygning af plejehjem og familieboliger, hvor fællesskabet prioriteres.

Rasmus Krog Juvik

Wantzin Ejendomsadvokater
Adelgade 15 5
1304 København K
Tlf: 33 13 11 35
Bestil gratis samtale

        

Rasmus Juvik er advokat med møderet for højesteret. Rasmus beskæftiger sig med alt inden for andelsboligforeningsret, men hans fokus er på retssagsbehandling og tvister i andelsboligforeninger. Rasmus underviser for ABF, Danske Advokater samt Ejendomsforeningen Danmark og er derudover også byretslægdommer i København, Gladsaxe og Frederiksberg retskreds.

Nicholas Sigurd Lange Wantzin

Wantzin Ejendomsadvokater
Adelgade 15 5
1304 København K
Tlf: 33 13 11 35
Bestil gratis samtale

        

Nicholas Wantzin er advokat og indehaver af Wantzin Ejendomsadvokater. Han beskæftiger sig primært med generel rådgivning af andelsbolig- og ejerforeninger samt byggesagsrådgivning. Nicholas yder køberrådgivning og økonomisk rådgivning for andelsbolig- og ejerforeninger og underviser i andelsboligforeningsret for Danske Advokater og ABF.

Hans K. Kristiansen

Advokatfirmaet Hans K. Kristiansen Advokatanpartsselskab
Kronprinsessegade 26, 1
1306 København K
Tlf: 70 22 46 30
Bestil gratis samtale

  

Advokatfirmaet har mange års erfaring med administration af gårdlaug samt mindre og mellemstore ejerforeninger og andelsboligforeninger primært i det Storkøbenhavnske område. Administrationen sker i nært samarbejde med foreningerne.

Jacob Glistrup

Skovgaard Alsig Advokater
Overgaden Neden Vandet 9 A 3 th
1414 København K
Tlf: 3313 1130
Bestil gratis samtale

     

Skovgaard Alsig Advokater yder administration af andelsboligforeninger. Her får du ejendomsadministration og advokat i ét. Vi leverer en god og solid administration fra forberedelse og deltagelse i generalforsamlinger til bistand med låneomlægninger, byggesager, retssager, fogedsager m.v. samt rådgivning af andelsboligforeninger med særlig fokus på driften af foreningen.

Bente Skovgaard Alsig

Skovgaard Alsig Advokater
Overgaden Neden Vandet 9 A 3 th
1414 København K
Tlf: 3313 1130
Bestil gratis samtale

     

Skovgaard Alsig Advokater yder administration af andelsboligforeninger. Her får man ejendomsadministration og advokat i ét. Vi leverer en god og solid administration fra forberedelse og deltagelse i generalforsamlinger til bistand med låneomlægninger, byggesager, retssager, fogedsager m.v. samt rådgivning af andelsboligforeninger med særlig fokus på driften af foreningen.

Henriette Lassen Jordan

Jordan Advokatpartnerselskab
Vesterbrogade 33
1620 København V
Tlf: 33 25 54 00
Bestil gratis samtale

  

Henriette Jordan er indehaver af Jordan | Løgstrup Advokatpartnerselskab. Henriette har stor erfaring med administration af større erhvervs- og boligejendomme, særligt i relation til fonde, familieejede selskaber og ejendomsselskaber.

Bjørn Nielsen

Rialto Advokater
Falkoner Alle 1 5
2000 Frederiksberg
Tlf: 38 38 08 30
Bestil gratis samtale

     

Rialto Advokaters primære arbejdsområder er administration af andels- og ejerforeninger, rådgivning ved køb og salg af fast ejendom samt behandling af rets- og voldgiftssager relateret til fast ejendom.

Tine Munch

Munch Lund Advokater
Dronning Olgas Vej 37A
2000 Frederiksberg
Tlf: 39 65 06 00
Bestil gratis samtale

  

Advokat og partner i Ejendomsadministrationen Andelsbo. Tine rådgiver primært indenfor retsområdet fast ejendom og særligt i forhold til andelsboligforeninger. Hun beskæftiger sig derudover med familieret med fokus på testamenter, ægtepagter og samejeoverenskomster.

Jens Larsen

Rialto Advokater
Falkoner Alle 1 5
2000 Frederiksberg
Tlf: 38 38 08 30
Bestil gratis samtale

  

Partner i Rialtoadvokater. Primære arbejdsområder er administration af andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme, rådgivning ved køb og salg af fast ejendom samt behandling af rets- og voldgiftssager relateret til fast ejendom.

Kenneth Gudmundsson

ØENS Advokatfirma A/S
Lergravsvej 59
2300 København S
Tlf: 32 46 46 46
Bestil gratis samtale

        

Kenneth Gudmundsson er stifter og indehaver af ØENS Advokatfirma og Ejendomsadministration. Kenneth er advokat med møderet for landsret og han har årelang erfaring med rådgivning i forbindelse med bolig, ejendom og administration. Kenneth har tidligere arbejdet som ejendomsadministrator og har altså således et indgående kendskab til branchen.

Eva Meiling

Virumtorv/Birkerød Advokater
Hovedgaden 49, 2.
3460 Birkerød
Tlf: 45 81 27 99
Bestil gratis samtale

     

Virum Torv Advokater hjælper med administration af din ejendom. Vi lægger vægt på at rådgive i øjenhøjde og at være til stede. Vi er klar over at bestyrelsesarbejde er et fritidsjob, hvorfor vi skal sikre, at vi til stadighed er en reel lettelse for bestyrelsen. Vores prisstruktur er gennemsigtig, og uden ekstrabetalinger for ydelser der er en naturlig del af administrationen.

Niels Erlandsen

Advokat Niels Erlandsen
Havnegade 21, 1
3600 Frederikssund
Tlf: 33 15 24 65
Bestil gratis samtale

  

Hos Advokat Erlandsens Ejendomsadministration administrerer de boliger for ejerforeninger, andelsboligforeninger og udlejere. Dette inkluderer rådgivning om kontrakter, lån, skatteforhold, bygge- og entreprisesager, inddragelse af tekniske rådgivere m.m., samt hjælp til den konkrete drift i form af bl.a. budgetudarbejdelse og indkaldelse til generalforsamlinger.

Jesper Steen Tastesen

Advokatfirmaet Jesper Steen Tastesen
Munke Mose Allé 1A
5000 Odense M
Tlf: 40 64 23 47
Bestil gratis samtale

     

Jesper Steen Tastesen administrerer gennem Tasfo Selskaberne en række portefølje ejendomme i Storkøbenhavn, Odense og Trekantsområdet.

Arne Linde Olsen

Advokatfirmaet Arne Linde Olsen ApS
Kronprinsessegade 26.
1306 København K
Tlf: 33 38 03 00
Bestil gratis samtale

  

Advokatfirmaet Arne Linde Olsen ApS har mange års erfaring med administration af ejerforeninger og andelsboligforeninger, hvor foreningen vil have en fast tilknyttet administrativ medarbejder og hvor advokat Arne Linde Olsen selv vil deltage ved generalforsamlinger.

Jens Anker Hansen

Qvortrup Advokatfirma
Lyngbyvej 28, 2. tv.
2100 København Ø
Tlf: 35 35 43 00
Bestil gratis samtale

  

Jens Anker Hansen er administrerende direktør i Qvortrup Administration A/S. Han er uddannet advokat med møderet for Højesteret, og han har speciale i foreningsret, lejeret, entrepriseret og fondsret. Virksomheden har tilbud værdifuld administration af andelsboligforeninger, ejerforeninger og investeringsejendomme i hovedstaden i mere end 60 år.

Johanne Mønster

Advokatfirmaet Marker
Brolæggerstræde 6
1211 København K
Tlf: 33 11 00 70
Bestil gratis samtale

  

Advokat Johanne Mønster er ansat advokat med 6 års erfaring som advokat indenfor fast ejendom og famile- arveret.

Kresten Mikael Valdal

Valdal Advokatfirma
Svanemøllevej 25
2100 København Ø
Tlf: 35 38 50 00
Bestil gratis samtale

  

Kresten M. Valdal er advokat og daglig leder af Valdal Advokatfirma. Valdal Advokatfirma er specialiseret indenfor rådgivning indenfor fast ejendom, herunder administration af andels- og ejerforeninger samt investerings- ejendomme. Vores værdier er blandt andet ordentlighed og faglighed, hvilket ses i vores tilgang til rådgivning og administration.

Ulrik Nørregaard

UNOR Advokat ApS
Selsøvej 14
4050 Skibby
Tlf: 21 78 37 69
Bestil gratis samtale

  

UNOR Advokat har mange års erfaring med administration af ejerforeninger og udlejningsejendomme og tilbyder en personlig og engageret administration og rådgivning til bestyrelsen og ejer. Jeg beskæftiger mig indgående med fast ejendom og har derfor stor indsigt i hele retsområdet.

Nicolai Giødesen

Advokatfirmaet Nicolai Giødesen
Frederiksholms Kanal 18 1
1220 København K
Tlf: 33 15 84 45
Bestil gratis samtale

  

Bjarne Johnsen

Advokat Bjarne Johnsen
Valkendorfsgade 5
1151 København K
Tlf: 33 13 12 35
Bestil gratis samtale

  

Cristina Caravadossi

Advokat Cristina Caravadossi
Søllerødvej 37, Søllerød
2840 Holte
Tlf: 23 32 99 58
Bestil gratis samtale

  

Erik Due

Advokaterne i Rosenborggade
Rosenborggade 3
1130 København K
Tlf: 33 11 63 64
Bestil gratis samtale

  

Georg H. Meyer

Advokat Georg H. Meyer
Nørre Voldgade 88, 4.
1358 København K
Tlf: 33 12 24 34
Bestil gratis samtale

  

Henrik Bjørn Oehlenschlæger

Rialto Advokater
Falkoner Alle 1 5
2000 Frederiksberg
Tlf: 38 38 08 30
Bestil gratis samtale

  

Martin Schiødte Sigsgaard

Advokaterne i Rosenborggade
Rosenborggade 3
1130 København K
Tlf: 33 11 63 64
Bestil gratis samtale

  

Niels Hupfeld

Hupfeld Advokatanpartsselskab
Viemosevej 62
2610 Rødovre
Tlf: 35 27 80 20
Bestil gratis samtale

  

Nina Pagh

Munch Lund Advokater
Dronning Olgas Vej 37A
2000 Frederiksberg
Tlf: 39 65 06 00
Bestil gratis samtale

  

Aarhus C
Bredebro
Brønshøj
Frederiksberg
Frederikssund
Havdrup
Holte
København K
København N
København NV
København Ø
København S
København V
Odense M
Rødovre
Søborg
Vanløse