Advokater_med_Ejendomsadministration

Bestyrelsen


Nicholas Sigurd Lange Wantzin (Formand)

Wantzin Ejendomsadvokater
Adelgade 15 5
1304 København K
Tlf: 33 13 11 35

        

Nicholas Wantzin er advokat og indehaver af Wantzin Ejendomsadvokater. Han beskæftiger sig primært med generel rådgivning af andelsbolig- og ejerforeninger samt byggesagsrådgivning. Nicholas yder køberrådgivning og økonomisk rådgivning for andelsbolig- og ejerforeninger og underviser i andelsboligforeningsret for Danske Advokater og ABF.

Thomas Marker

Advokatfirmaet Marker
Brolæggerstræde 6
1211 København K
Tlf: 33 11 00 70

  

Indre by og fredede ejendomme har altid været en del af Advokatfirmaet Marker og SMEjendommes hovedområde. Vi administrerer mange fredede og bevaringsværdige bygninger i Middelalderbyen og er specialister i dette. Byggesager med Kulturstyrelsen har vi stor erfaring i og vi kender de bedste rådgivere og håndværkere til disse opgaver.

Per Bjørnsholm

Bjørnsholm Advokater ApS
Bredgade 25 F
1260 København K
Tlf: 33 31 10 02

  

Per Bjørnsholm har mere end 20 års erfaring med fast ejendom. Han yder bestyrelsesrådgivning og er aktivt bestyrelsesmedlem i flere bestyrelser, herunder i børsnoteret virksomhed. BJØRNSHOLM A/S har 3.000 boliger i administration og bistår med renovering og udvikling. Senest nybygning af plejehjem og familieboliger, hvor fællesskabet prioriteres.

Kresten Mikael Valdal

Valdal Advokatfirma
Svanemøllevej 25
2100 København Ø
Tlf: 35 38 50 00

  

Kresten M. Valdal er advokat og daglig leder af Valdal Advokatfirma. Valdal Advokatfirma er specialiseret indenfor rådgivning indenfor fast ejendom, herunder administration af andels- og ejerforeninger samt investerings- ejendomme. Vores værdier er blandt andet ordentlighed og faglighed, hvilket ses i vores tilgang til rådgivning og administration.

Martin Schiødte Sigsgaard

Advokaterne i Rosenborggade
Rosenborggade 3
1130 København K
Tlf: 33 11 63 64

  

Niels Hupfeld

Hupfeld Advokatanpartsselskab
Viemosevej 62
2610 Rødovre
Tlf: 35 27 80 20

  

ARTIKEL

Advokater med Ejendomsadministration sætter skub i debatten

”Andels- og ejerforeningerne bør gå derhen, hvor de får den bedste juridiske rådgivning, gennemskuelige priser og sikkerhed for erstatning, hvis noget går galt”, siger Nicholas Wantzin, formand

Læs mere..

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig orienteret.

* Læs MailChimps Privatpolitik her

Aarhus C
Bredebro
Brønshøj
Frederiksberg
Frederikssund
Havdrup
Holte
København K
København N
København NV
København Ø
København S
København V
Odense M
Rødovre
Søborg
Vanløse