Advokater_med_Ejendomsadministration

Kendskab, nærhed og god service

Medlemmer af Advokater med Ejendomsadministration har et indgående kendskab til hver enkelt ejendom og lægger vægt på nærhed og service.

”Når beboerne oplever, at de bare er et nummer i telefonkøen eller en lille brik i det store system, så begynder utilfredsheden at ulme”, siger advokat og medlem i Advokater med Ejendomsadministration Thomas Marker.

”Sådan er det ikke hos os. Vi har én kontaktperson til hver ejendom, vi administrerer. Det betyder, at beboere i en given ejendom kan komme i direkte forbindelse med denne kontaktperson, og det er også samme person, der betaler regninger, bogfører og tager sig af andre administrative opgaver omkring ejendommen,” fortsætter Thomas Marker.

Advokater med Ejendomsadministration er blandt meget andet kendetegnet ved god service. Beboerne skal opleve, at de altid er velkomne, og at der bliver taget hånd om dem.

Alt det praktiske som fx. opkrævning af husleje, betaling af faktura til tiden, overdragelse af andele ved salg osv. skal bare fungere og gøres nemt og enkelt for beboerne. Det sikrer Advokater med Ejendomsadministration. På den måde kan en bestyrelse koncentrere sig om foreningens overordnede spørgsmål og fælles interesser.

< TILBAGE

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig orienterest.

* Læs MailChimps Privatpolitik her

Aarhus C
Bredebro
Brønshøj
Frederiksberg
Frederikssund
Havdrup
Holte
København K
København N
København NV
København Ø
København S
København V
Odense M
Rødovre
Søborg
Vanløse