Advokater_med_Ejendomsadministration

Advokater med Ejendomsadministration sætter skub i debatten

”Andels- og ejerforeningerne bør gå derhen, hvor de får den bedste juridiske rådgivning, gennemskuelige priser og sikkerhed for erstatning, hvis noget går galt”, siger Nicholas Wantzin, formand for Advokater med Ejendomsadministration.

54 advokatvirksomheder med speciale i ejendomsadministration går nu ind i debatten om, hvordan man driver etisk og ansvarlig ejendomsadministration.

Det gør en stor forskel, om en andelsbolig- eller ejerforening allierer sig med et rent administrationshus eller går til et medlem af Advokater med Ejendomsadministration:

”Advokater med Ejendomsadministration er kendetegnet ved medlemsvirksomheder, der driver ansvarlig og engageret administration.
Kunderne, hvad enten det er andelsbolig-, ejerforeninger eller andre, der skal have administreret ejendomme, kan regne med, at der er kort vej til advokaten. Det er let at henvende sig med et juridisk spørgsmål og få et hurtigt og kompetent svar,” siger Nicholas Wantzin, formand for Advokater med Ejendomsadministration.

”Som advokater har vi mere fokus på det juridiske, og vi opdager juridiske problemer, længe før de opstår. Det betyder, at diverse ønsker fra beboere eller bestyrelse bliver holdt op imod, hvad der er juridisk holdbart. Det sparer selvfølgelig foreningen for tid og penge”, fortsætter Nicholas Wantzin.

Etiske regler for advokater

Advokaten har juridiske og etiske forpligtelser over for kunden, som blandt andet indebærer, at et medlem af Advokater med Ejendomsadministration skal oplyse, hvilke arbejdsopgaver der er aftalt og honoraret herfor. På den måde kan kunden sikre sig, at der ikke kommer ekstraregninger dumpende. Desuden er advokaten uafhængig, og dermed ikke viklet ind i samarbejdsaftaler. Advokaten må ej heller modtage provision. Og endelig har advokater en lovpligtig ansvarsforsikring, som kan sikre foreningens økonomi.

Vil udbrede kendskabet

Historisk set har markedet for ejendomsadministration ligget hos advokater, men over en årrække har administrationshuse fået en stor del af kunderne.

”Vi må erkende, at vi som advokater ikke har gjort nok ud af at markedsføre os og fortælle det ekstra, man får ved at være kunde hos os, mens virksomheder, der alene driver ejendomsadministration med sælgere og et salgsapparat i ryggen, har haft held med at erobre nye kunder”, siger Nicholas Wantzin.

Advokater med Ejendomsadministration styrker nu sin markedsføring, og ud over en ny hjemmeside – www.advoadm.dk – vil Advokater med Ejendomsadministration være mere synlige i medierne.

< TILBAGE

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig orienterest.

* Læs MailChimps Privatpolitik her

Aarhus C
Bredebro
Brønshøj
Frederiksberg
Frederikssund
Havdrup
Holte
København K
København N
København NV
København Ø
København S
København V
Odense M
Rødovre
Søborg
Vanløse