Advokater_med_Ejendomsadministration

Ansvarsfraskrivelse

Jura er omfattende og kompleks og mange individuelle forhold gør sig gældende alt afhængig af sagens karakter. Det er følgelig ikke muligt at beskrive alle forhold fuldstændigt og fyldestgørende på nærværende hjemmeside.

Informationerne og artiklerne på hjemmesiden samt svarene i brevkassen mv. er derfor alene af generel karakter og kan aldrig erstatte personlig og individuel rådgivning.

Foreningen af Advokater med ejendomsadministration fraskriver sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte følgevirkninger, skader, skuffelser, ulemper samt eventuelle tab, som skyldes brug eller misbrug af hjemmesiden, uanset om dette eksempelvis skyldes fejl, uhensigtsmæssigheder, udeladelser eller manglende opdateringer af indholdet på hjemmesiden.

Foreningen af Advokater med ejendomsadministration fraskriver sig ethvert ansvar for indholdet på de hjemmesider hvortil der henvises eller linkes til.

Data disclaimer

Behandling af personoplysninger

Foreningen af Advokater med ejendomsadministration indsamler ikke personhenførbare oplysninger om besøgende på vores website advoadm.dk, medmindre den besøgende selv giver os oplysningerne. Al anvendelse af www.advoadm.dk foregår således anonymt.

Afhængig af producent afgiver brugerens webbrowser (fx Internet Explorer eller Netscape Navigator) ved forespørgsel/hentning af sider på www.advoadm.dk nogle generelle oplysninger til de servere, hvorpå www.advoadm.dk er placeret. Oplysningerne omfatter bl.a. den IP-adresse, hvorfra brugeren går ud på internettet. Yderligere sender de fleste browsere oplysninger om fabrikat og version, så Foreningen af Advokater med ejendomsadministration-websitet kan returnere de sider, der bedst kan vises i den pågældende browser. Disse oplysninger er ikke personhenførbare.

Foreningen af Advokater med ejendomsadministration genererer løbende statistiske informationer fra vores servere om bl.a. antal forespørgsler på de enkelte sider. Disse oplysninger giver ikke mulighed for at identificere individuelle brugere som enkeltpersoner.

 


ARTIKEL

Advokater med Ejendomsadministration sætter skub i debatten

”Andels- og ejerforeningerne bør gå derhen, hvor de får den bedste juridiske rådgivning, gennemskuelige priser og sikkerhed for erstatning, hvis noget går galt”, siger Nicholas Wantzin, formand

Læs mere..

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig orienteret.

* Læs MailChimps Privatpolitik her

Aarhus C
Brønshøj
Frederiksberg
Frederikssund
Havdrup
Holte
København K
København N
København NV
København Ø
København S
København V
Odense M
Rødovre
Søborg
Vanløse